„Udaje“ se Elton Džon

Izvor: Prva.rs, 01.Apr.2014, 10:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Udaje“ se Elton Džon

2005. godine Džon i Dejvid su, uz pomoć zakona o istopolnom civilnom partnerstvu, napravili zajednicu. Sada, kada su istopolni brakovi, od pre samo nekoliko dana, dozvoljeni u Engleskoj i Velsu, par je odlučio da produbi svoju vezu.
Par će se venčaće u maju, ali ovaj put neće praviti veliku proslavu kao kada su se pre devet godina ujedinili zahvaljujući zakonu o istopolnom civilnom partnerstvu i organizovali su proslavu za šestopedeset zvanica. Sada će na venčanju biti samo njihova >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << deca, trogodišnji Zahari i četrnaestomesečni Elijah, kao i kumovi.
“Ne osećamo potrebu da napravimo još jedan korak zakonski, ali kada smo se već obavezali za celi život, mislim da je važno da napravimo i taj korak i iskoristimo prednost te neverovatne zakonske promene”, ispričao je David.
Dejvid se prisećao i burnih reakcija porodice kada je otkrio svoju seksualnost:
“ Nikada se nećeš oženiti, nikada nećeš imati decu. Društvo te nikada neće prihvatiti. Biće puni predrasuda. Nećeš imati budućnost”, rekla mu je majka, ali nije bila u pravu,
“Živimo u iznvarednim vremenima. Moj Bože, da ste me pre dvadeset godina pitali, kada sam počeo da se viđam sa Eltonom, da li ću se oženiti, hoću li imati svoju decu, ne bih ni pomišljao na to. To je bukvalno bilo nezamislivo”,  priznaje David.

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.