Ubice mog oca: Da li je Lidija izvršila samoubistvo? VIDEO

Izvor: Svet plus, 09.Nov.2016, 13:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubice mog oca: Da li je Lidija izvršila samoubistvo? VIDEO

Poslednja epizoda serije Ubice mog oca, donela je puno intriga, ali i novih zapleta, te ubistvo Milice Despotović dobija potpuno novi obrt.

Naime, iako su sve sumnje pale na Strahinju, inspektor Aleksandar Jakovljević, pokušava da na sve načine dokaže da on nije odgovoran za ubistvo, ali nailazi na otpor šefa policije Marjanovića, koji iz za sada nepoznatih razloga želi da se slučaj okonča.  Ono što je izazvalo još veću sumnju kod inspektora Jakovljavića je pronađeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << telo Miličine najbolje drugarice Lidije, za koje se ne zna da li je ubijena ili je izvršila samoubistvo. Uprkos tome, šef policije Marjanović, na službeni put u Švedsku šalje Aleksandra i ne dozvoljava mu da ponovo otvori slučaj.

Ko je ubio Lidiju i zbog čega je Marjanović odbija da otvori ponovo slučaj, saznaćemo u nedelju od 20h na RTS-u, kada je na prograu nova epizoda serije Ubice mog oca.

Ukoliko do sada niste pogledali seriju i ne znate o čemu se radi, pogledajte recenziju mladog Jutjubera Nemanje Vujčića.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.