UŽIVO U EMISIJI Milica PROGOVORILA O RASKIDU sa Borom: Ovo je PRAVA ISTINA: Mislio je da sam BUDALA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Avg.2020, 00:13

UŽIVO U EMISIJI Milica PROGOVORILA O RASKIDU sa Borom: Ovo je PRAVA ISTINA: "Mislio je da sam BUDALA!"

Iskrena je...

Priliku da odgovaraju na pitanja publike i voditelja Dragana Marinkovića Mace, večeras u emisiji "Narod pita", imaju bivše učesnice "Zadruge 3", Mina Vrbaški i Milica Kemez.

U emisiji je prikazan prilog ljubavi Milice i Bore Santane koji je ona prokomentarisala.

- Lepo, kratko i slatko. Imali smo te lepe momente, iako se oni nisu forsirali. Prvenstveno sam u rijaliti ušla nespremna. Trebalo je da prostudiram sve ličnosti. Ja sam tamo stalno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << krivila sebe za njegovo stanje. Znala sam da budem negativna, depresivna. Stalno sam krivila sebe za njegovo stanje, što psuje. Onda sam shvatila da nije do mene, takav je bio u prethodne dve sezone. Mnogi ljudi su me omrzli, jer sam se smejala dok on psuje i okretala sve na šalu. Kad sam izašla napolje, mislila sam da ćemo biti konačno srećni i da će biti sve u redu. Ima on dosta problema oko stambenog pitanja i porodice. I meni je bilo jako teško i oko salona, i porodice, pas mi je uginuo. Nije imao vremena, trčao je, hteo je svima da pomogne, i meni je hteo da pomogne. A trebao je da pomogne sebi. Nikad nije kasno, samo treba da uzme pravac. Mislim da smo imali dovoljno vremena tamo. Nije mnogo drugačije tamo, jedino što su prenaglašene emocije. Dokazala sam mu ko sam i šta sam i dok sam tamo i napolju. Upoznala sam ga i sa tetkom i sa sestrama, mogao da je proceni da li sam vredna da se bori za mene. Uzeo me "zdravo za gotovo" i mislio da sam budala koja će praštati - rekla je Milica.

- Bora je takav kakav je. Takav je tri sezone, uvek se isto ponašao. Prvi put je imao ozbiljniju vezu sa Milicom, neke stvari koje je radio meni se nisu svidele. Možda će se i pomiriti ako je prava ljubav, a možda je bolje i ovako - ubacila se Mina.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: OVO NIJE BILO NA TVu! Tara otkrila šta se desilo u studiju kada se GAĐALA STOLICAMA sa Mićom - ISTRČALI IZ KADRA, a onda... Ludnica! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.