USKORO SVADBA! Saša Kovačević POTPUNO LUD za svojom devojkom Zoranom!

Izvor: Svet, 04.Jan.2018, 21:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

USKORO SVADBA! Saša Kovačević POTPUNO LUD za svojom devojkom Zoranom!

Saša Kovačević je poznat kao neko ko karijeru gradi isključivo na dobrim pesmama a ne na skandalima, te da privatni život od javnosti krije “kao zmija noge”.

Ipak, kako je javna ličnost povremeno procure fotografije koje govore mnogo više od njegovih reči, pa je tako svima postalo jasno da je potpuno lud za bivšom misicom Zoranom Tasovac.
U novogodišnjem intervjuu za “Ekskluzivno”, Kovačević je opet ostao nedorečen, ali je poručio da je veoma >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << zadovoljan kako su se stvari odvijale na ljubavnom planu u 2017. godini. Na pitanje da li želi da se ostvari i kao otac u ovoj godini uz širok osmeh je odgovorio:
Zašto da ne? Videćemo. Daće Bog dragi! Krijem privatni život od javnosti jer mislim da tako treba i da je tako bolje. A i njoj to više odgovara – zaključio je pevač.
SVETSVET

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.