URNISALE I RASTRGLE LEPOG MIĆU: Bračne partnerke Tomić ponizile ga oštro, pa progovorile o PRINOVI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jul.2023, 23:08

URNISALE I RASTRGLE LEPOG MIĆU: Bračne partnerke Tomić ponizile ga oštro, pa progovorile o PRINOVI!

Došle su da uveličaju slavlje i razgovaraju na razne teme.

Supruga Mladena Vuletića i bivša rijaliti učesnica Jelena Pešić, po drugi put se porodila i na svet donela devojčicu. Jelena je rodila devojčicu, a njen suprug i ona odlučili su da ćerki daju ime Miona. Njih dvoje već imaju ćerkicu Milu kojoj su pre nekoliko nedelja proslavili prvi rođendan, pa je sestrica svakako najlepši poklon od mame i tate.

Jovana Tomić Matora i Anita >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Tomić stigle su na slavlje Mladena Vuletića, koji je danas dobio drugu ćerku Mionu sa voditeljkom Jelenom Vuletić. Dotakle su se raznih tema u razgovoru sa medijima, te su dosta zanimljivih informacija izrekle.

Matora je nedavno izjavila da jedva čeka da postane majka, a budući da je, kao što običaji nalažu, iscepala ponosnog oca Mladena, upitana je da li je "uzela pelcer".

- Iscepala sam ga, pelcer ne treba kod mene... Imam ja dovoljno pelcera, veruj mi (smeh)! Ja sam pelcer! Mala Miona je došla na svet, jedva čekam da ih vidim, nju i Jelenu, a sad ćemo da proslavimo malo. Sad komentarišem sa Mladenom da je... Hajde, neću reći k*rvar, nego šmerker, a šmekeri prave samo žensku decu... Mislim da će i sledeća devojčica biti, sigurno! Meni je svejedno, samo da je živo i zdravo! - izjavila je Matora.

Anita, takođe, ne krije da priželjkuje drugo dete, a sa sinom još nije o tome razgovarala.

- Ja jedva čekam da imam još jednu bebu, a sa sinom nisam još pričala o tome, još je rano. Tek upoznaje Jovanu, mislim da je rano da sa njim pričam o tim stvarima - kaže Anita.

- Aleksej i ja imamo drugarski odnos, kao dva ortaka. Pitaću ga: "Šta misliš da ti tvoja najbolja drugarica Jovana rodi jednog dečaka?", da ima batu ili seku da se igra s njim... Tako nešto možemo da ga pitamo. Sad smo se čuli malopre, baš mi nedostaje - nadovezala se Jovana.

Sinoć je došlo do žestoke rasprave u studiju emisije "Narod pita" između Lepog Miće i Matore, a u sve se uključila i Anitina majka, koja je pozvala Matoru.

- Ona je gledala emisiju, čula se sa Anitom, desilo se spontano. Nije znala da je na spikerfonu, mislila je da samo sa mnom priča. Svako bi se uvredio, Mića to vrlo mudro kaže, ne kaže da te opsuje, ali tako da te ponizi. Nije lepo reći. Niti oni žive na mojoj grbači, niti... Anita mi je žena, hvala Bogu, živimo zajedno, a njenog Alekseja prihvatam kao svoje, neću ga razdvajati od buduće dece - rekla je Matora, dok je Anita dodala:

- Mića je znao da sam iskrena, a ubeđivao me je zadnjeg dana "Zadruge" da kažem da sam se folirala zarad rijalitija - zaključila je Anita Tomić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.