UPLAŠILA SAM SE DA SAM ZATRUDNELA! Teodora u emisiji PRVI PUT ispričala detalje OVOG događaja! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jun.2020, 13:17

"UPLAŠILA SAM SE DA SAM ZATRUDNELA!" Teodora u emisiji PRVI PUT ispričala detalje OVOG događaja! (VIDEO)

Seća se svega.

U sinoćnoj emisiji kod Ognjena Amidžića gosti su bili Mirka Vasiljević, Gazda Paja, Milica Pavlović, Angelina, Edita Aradinović i Teodora Džehverović.

U jednom trenutku gosti su dobili male table na koje je trebalo da ispišu ime osobe za koju smatraju da je vezan neki smešan događaj iz detinjstva. Tako je jedno od pitanja koje je Ognjen postavio glasilo:

- Ko se od gostiju kao mali sakrio u veš mašinu i izašao tek kad je došla >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << policija, a potom jednom prilikom imao nezgodu i povredio intiman deo tela?

Na kraju je otkriveno je da je u pitanju Teodora Džehverović, koja je zatim objasnila da je pravila mnogo nestašluka u detinjstvu.

- Sakrila sam se u veš mašinu, bilo je odlično. Bila sam jako nestašna. Nisam ništa polomila sem što sam povredila intimni dela tela. Ja se popnem i ne znam šta se desi i direktno na ćošak. Ja sam otišla u toalet i počela da plačem i pitala: "Da li ću da ostanem trudna?" - ispričala je Teodora.

Ovom urnebesnom izjavom Teodora je nasmejala sve u studiju, a i mnoge koji su gledali emisiju.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.