UNAPRED ME OSTAVLJAŠ! LUNA NA KOLENIMA MOLI nakon što joj je Marko najavio još jedan RASKID (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jun.2020, 22:38

"UNAPRED ME OSTAVLJAŠ!" LUNA NA KOLENIMA MOLI nakon što joj je Marko najavio još jedan RASKID (VIDEO)

Svađa ne prestaje!

Žustra rasprava Lune Đogani i Marka Miljkovića se nastavila u sobi za izolaciju, Đoganijeva je optuživala svog dečka da joj ništa ne veruje, jer joj i dalje prebacuje iste stvari. Marko je izašao iz sobe da se smiri, a Luna ga je pratila.

- Ako mi sada ne veruješ, onda mi nećeš nikada verovati i to je problem u našoj vezi. Uvek ćeš sumnjati u mene, tu nema budućnosti - urlala je Luna.

- Dobro, okej - bio je hladan Marko. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Da li ne želiš da rešimo ovo? Tri sata me driblaš ovde, taman sam se smirila, maltretiraš me. Zašto se vraćamo na početak, najavljuješ mi opet neke rastanke - nastavila je da histeriše Đoganijeva.

- Nemam rešenje, Luna. Ako uradiš opet istu stvar, nemam rešenje. Ružno je - govorio je Miljković.

- Dozvoli mi - molila ga je ona.

- Sto puta sam ti dozvolio - uzvratio je on.

- Gde je ljubav o kojoj pričaš? Ja sam tebi 100 puta prešla preko nečega, hoćeš da merimo? Samo tražiš razlog zašto! Gde je ta ljubav o kojoj pričaš? -nastavila je Luna.

- U "Zadruzi 1", prosto kao pasulj. Živiš u prošlosti, nažalost. Kad se moja ljubav vrati u "Zadrugu 3", možemo da pričamo. Ti si u "Zadruzi 1" - poručio je Marko.

Luna i Marko su se vratili u sobu, a Đoganijeva je nastavila da histeriše. Gagi Đogani je bio šokiran prizorom, a Luna je počela da urla i na njega.

- Ostavljaš me unapred, da li sam ti toliko zla nanela? - vrištala je Luna.

- Smiri se, šta se sa tobom dešava? - čudio se Gagi.

- Tri sata me dribla, hoće da me ostavi unapred, nema pojma ni on zašto. Ubija me, to se dešava. Treba da me voliš i da budeš sa mnom. Ti (Gagi) izađi, hoću da pričam sa njim da završimo ovo. Izađi - nastavila je Đoganijeva i isterala svog oca iz sobe.

Detaljnije o ovome u nastavku ovog teksta.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.