ULETELA RACIJA, SVI ZAVRŠILI NA PODU: Anabela otkrila stravične detalje sa nastupa!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2023, 19:39

ULETELA RACIJA, SVI ZAVRŠILI NA PODU: Anabela otkrila stravične detalje sa nastupa!

Otvoreno progovorila o svemu!

Pevačica i nekadašnja rijaliti učesnica, Anabela Atijas otkrila je koliko je srećna jer njena porodica poslednjih dana ima dosta razloga za slavlje.

- Ove nedelje smo imali puno dešavanja i slava, Mia je napunila dve godine i slavili smo u njenom omiljenom ambijentu, igranici - rekla je Anabela na početku razgovora u emisiji "Premijera vikend specijal".

Ona je prokomentarisala i to što će gostovati ovog leta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na mnogim festivalima i da je jako srećna zbog toga:

- Jako se radujem da ćemo da imamo neke lepe uspomene. Od 2000 godine je krenulo sve da se razvija u neku lepšu budućnost, sve je posle devedesetih leglo na svoje mesto, koje su bile neizvesne - govorila je Anabela.

Koja je najopasnija scena sa kojom si se suočila na nastupu? - upitao je voditelj.

- Bila je to neka racija, desila se frka u klubu između nekih likova, a smo videli puno specijalaca koji su uleteli u onim nindža uniformama, svi su polegali po podu. To mi nije ostalo u lepom sećanju. Ne zna se ko je kako izlazio, svi smo zaboravili jakne i stvari - pričala je Anabela.

Da li je sve okej u odnosu sa tvojim mužem? - glasilo je pitanje.

- Drago mi je da sam uspela da to zadržim za sebe i da nema potrebe da se to eksponira. Na meni može da se vidi da je sve u najboljem redu - rekla je Anabela.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.