UHVAĆENA! Kaća pokazala PREZGODNOG milionera iz Tuzle!

Izvor: Svet, 23.Jun.2019, 10:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UHVAĆENA! Kaća pokazala PREZGODNOG milionera iz Tuzle!

Katarina Grujić dugo je krila svog dečka, tuzlanskog milionera Semira Juzunovića, direktora porodične kompanije koja ima benzinske pumpe širom Bosne, ali konačno ga je predstavila javnosti. To se desilo na venčanju njene drugarice, voditeljke Tijane Stoisavljević, i fudbalera Mihaila Milutinovića. Dok je Kaća ponosno pozirala pored svog dragog, on je pokušavao da sakrije lice od fotoreportera.

„Semir je došao zbog Kaće u Beograd, gde je kupio >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << i stan, što već dovoljno govori o ozbiljnosti njihove veze. Sada je došlo na red i upoznavanje njenih prijatelja, ali i javno predstavljanje. Semir se sjajno uklopio, bilo mu je zabavno na svadbi, čak je u nekoliko navrata rekao Kaći kako će njihova svadba morati da bude veća jer on ima veliku familiju. Zajedno su igrali i veselili se, a onda su s mladencima provod nastavili na jednom beogradskom splavu“, kaže naš izvor, i dodaje da su Kaćini prijatelji oduševljeni Semirom.

Osim što je dasa i po, izuzetno je kulturan i inteligentan, a to što nije želeo da se odmah eksponira s njim samo govori da je ozbiljan i odgovoran čovek. Isto mišljenje stekla je i njena porodica, što je Kaći od velike važnosti.

svetRajko Ristić/Svet
The post UHVAĆENA! Kaća pokazala PREZGODNOG milionera iz Tuzle! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.