UHAPŠEN DADO GLIŠIĆ? Poznati pevač PREKRŠIO ZABRANU PRILASKA bivšoj partnerki?

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Avg.2020, 16:01

UHAPŠEN DADO GLIŠIĆ? Poznati pevač PREKRŠIO ZABRANU PRILASKA bivšoj partnerki?

Haos između njih ne prestaje.

Pevač Dado Glišić navodno je uhapšen danas, nakon što je prekršio zabranu prilaska koju je imao i otišao kod bivše partnerke i nekadašnje zadrugarke Zerine Hećo u stan.

Ovu informaciju potvrdila je i sama Zerina.

- Istina je, prekršio je zabranu prilaska koju je imao. Došao je da me vidi, ja sam pozvala policiju i sada je u stanici, Ja sam krenula tamo, van sebe sam. On je prekršio zakon, imam sve dokaze. Ja sada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ulazim u policijsku stanicu - poručila je Zerina vrlo uznemireno za Pink.rs.

Podsetimo, Zerina je pre nekoliko dana snimila lajv na Instagramu u kom je ispričala kroz kakav pakao je navodno prošla sa Glišićem nakon čega je i on izneo neke tajne vezane za nju, tvrdeći da ništa nije kriv.

Zašto se i da li Glišić uputio u Zerinin stan i tako prekršio zakon, ostalo je nepoznato.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.