UDARALI SU GA PESNICAMA...! Misica profesoru NAMESTILA BATINE jer nije mogla da POLOŽI ISPIT?

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Feb.2021, 23:46

"UDARALI SU GA PESNICAMA...!" Misica profesoru NAMESTILA BATINE jer nije mogla da POLOŽI ISPIT?

"Drug je angažovao neke prijatelje, sa kojima se dogovorio da ga premlate, ali da ne završi sa težim povredama."

Jovana Ljubisavljević, aktuelna učesnica "Zadruge", u više navrata je pominjala da je fakultetski obrazovana. Ona je završila ekonomiju, a kako domaći mediji prenose jednom profesoru je navodno napravila sačekušu nakon što ju je sedam puta oborio na ispitu. Ona se požalila drugu, koji je bez njenog znanja, navodno namestio batine profesoru.

- Jovana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je bila dobar student i većinu ispita je polagala na vreme. U četvrtoj godini je imala problem sa nekoliko predmeta, a jedan ispit nikako nije mogla da položi. U pitanju je predmet kod jednog starijeg profesora. Ti predavači traže da se sve zna za desetku, a ako se sitnica propusti, odmah obaraju na ispitu. Jovana je više puta izlazila na polaganje, mislim da ju je oborio sedam puta. Uvek sve nauči, bila je vredna, ali je on, iz nekog razloga nije voleo - priča Jovanina dobra drugarica koja tvrdi da ga je misica i pitala zašto ne može da položi ispit kod njega, kada vrlo dobro zna materiju.

A post shared by Jovana Ljubisavljević (@ljubisavljeviceva)

Jovana se navodno potom obratila svom drugu, koji je Jovani za ljubav, ali bez njenog znanja rešio da se osveti profesoru:

- Jovana je posle tolikog obaranja izgubila živce. Bila je besna na profesora i rekla je drugu: "Više ne mogu da trpim iživljavanje, ovo je strašno. Zbog njega mi dođe da napustim fakultet. Nemoćna sam!" Onda je njen prijatelj odlučio da se obračuna sa njim - kaže misicina drugarica i nastavlja:

A post shared by Jovana Ljubisavljević (@ljubisavljeviceva)

- Taj drug je angažovao neke prijatelje, sa kojima se dogovorio da ga premlate, ali da ne završi sa težim povredama. Presreli su ga uveče oko 21 sat, kada je izašao do marketa. Udarali su ga pesnicama i lupali mu šamare, pa su pobegli.

A post shared by Jovana Ljubisavljević (@ljubisavljeviceva)

Kako navodi izvor poznat pomenutih medija, profesor je navodno posle bio na dugom bolovanju, a Jovana je posle nekoliko meseci saznala istinu i iz prvog puta položila ispit kod drugog profesora.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.