UDAJE SE MACA! Bora je verio u Zadruzi! (video)

Izvor: Svet, 24.Dec.2017, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UDAJE SE MACA! Bora je verio u Zadruzi! (video)

Za Macu Diskreciju i Boru Santanu ovaj dan ostaće zauvek poseban. Bora je odlučio da danas zaprosi Macu, a svedok ovom činu bio je Miki Đuričić.
Bori je Drvo mudrosti naredilo da se pripremi i lepo i da sa prstenom u ruci sačeka Macin dolazak u Rajski vrt. Miki je tada otišao da probudi Macu, koja nije bila raspoložena ni za šta.
Nemoj da me budiš, ne mogu nigde sada. Ne ustaje mi se,’ govorila je Maca.
On je, ipak, uspeo da je ubedi da pođe >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << sa njim. Odmah po ulasku Bora je izašao iza drveta i tada je Maca ostala bez reči.
Posle svega što smo zajedno prošli odlučio sam da te zaprosim. Želim da mi budeš verna do kraja zajedno, da li pristaješ da se udaš za mene?’ upitao je Bora Macu.

‘U šoku sam, ja ne mogu da verujem. Da, pristajem,’ govorila je Maca.

SVETPRINTSCREEN

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.