U trendu su krupne oči! Babmi oči uz pomoć makeup-a! (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 31.Maj.2020, 20:21

U trendu su krupne oči! Babmi oči uz pomoć makeup-a! (VIDEO)

U trendu su krupne oči, sa dugačkim trepavicama. Uz pomoć makeup-a svako može da dobije "bambi oči". U samo tri koraka!

Velike, krupne oči koje zanosno trepću izgledaju neodoljivo. Priroda je neke devojke obdarila krupnim očima, a druge nije, pa moraju da se snalaze.

Zahvaljujući  velikom izboru šminke velike "bambi oči" mogu brzo da se dobiju uz malo umešnosti u šminkanju. Potrebni su: bela senka, crni ajlajner i maskara.

Posle >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << nanošenja osnove, pudera na lice, uklanjanja podočnjaka i fleka, kao i uređenih obrva, prelazi se na senku. Oči se mažu belom senkom u prahu. Senka se nanosi preko celog kampa četkicom i malo ispod oka. Gornji deo kapka se maže tamnijom nijansom, recimo zlatnom.

Ovakve oči mnogi nazivaju "Tvigi luk".

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

U trendu su krupne oči! Bambi oči uz pomoć makeup-a! (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 31.Maj.2020

U trendu su krupne oči, sa dugačkim trepavicama. Uz pomoć makeup-a svako može da dobije "bambi oči". U samo tri koraka!..Velike, krupne oči koje zanosno trepću izgledaju neodoljivo. Priroda je neke devojke obdarila krupnim očima, a druge nije, pa moraju da se snalaze...Zahvaljujući  velikom...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.