U ŽARIŠTU TERORISTIČKOG NAPADA! Bivša zadrugarka SVEDOK HORORA u Beču: Zarobljeni smo u kuće!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Nov.2020, 03:01

U ŽARIŠTU TERORISTIČKOG NAPADA! Bivša zadrugarka SVEDOK HORORA u Beču: "Zarobljeni smo u kuće!"

"Užas! Svi koji su bili u lokalima, zaključali su se..."

Večeras se u Beču dogodio teroristički napad, a do pucnjave je došlo kod sinagoge u centru ovog grada. Istovremeno se odvijala i talačka situacija u drugom delu Beča.

Oglasila se i bivša zadrugarka Ermina Pašović, koja živi u Beču. Ona je rekla da je u šoku, a zatim i istakla da su svi zatvoreni u kuće, gde će ostati sve dok policija ne bude dozvolila građanima da izađu napolje.

- U >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << šoku sam! Zatvoreni smo u kuće. Ne smemo da izlazimo. Navodno deset terorista je bilo koji su se raspodelili. Jednog su upucali, a njih devet je pobeglo. Traže ih sad. Dosta ranjenih je i među njima je poginuo policajac - rekla je Ermina i dodala:

- Užas! Svi koji su bili u lokalima, zaključali su se, dok policija ne da zeleno svetlo - priča iz Beča za Pink.rs, Ermina Pašović.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.