U PROGRAM SE UKLJUČILA SLOBINA SESTRA: Javno osudila Radanovića i HVALILA Lunu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Dec.2018, 01:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U PROGRAM SE UKLJUČILA SLOBINA SESTRA: Javno osudila Radanovića i HVALILA Lunu (VIDEO)

Iznela svoj stav...

Kao i svakog četvrtaka u studio rijaliti programa "Zadruga 2'' stigli su članovi porodica aktuelnih zadrugara. Ipak, pored njih, i gledaoci imaju priliku da se jave i kažu sve što imaju.

Telefonsku liniju u Šimanovcima pozvala je dalja rođaka Slobe Radanovića koja nije oduševljena Slobinim ponašanjem tokom njegovog učešća u "Zadruzi". Ona je stala na stranu Lune Đogani za koju smatra da je prošla golgotu tokom veze sa pevačem. Pružala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << joj je podršku govoreći da se dobro drži pored svega što joj se u rijalitiju dešava.

- Ja sam još uvek u prvoj sezoni. Luna mi je i dalje neko koga pratim. Slučajno sam ušla u rijaliti priču kada sam saznala da mi je Sloba dalji rođak. Uz nju sam, jer joj je napravljena velika nepravda. Pokazalo se da se sve na njoj slomilo. Ona jeste ušla, ali neće uspeti da se oporavi od svega toga. Mnogo je bolje što je bilo, ali prevelikih uspomena. Prošla je golgotu, krivo mi je kako se on poneo prema njoj - rekao je ona, pa nastavila:

Ni on neće naći pravu sreću, mislim da su njih dvoje pravi spoj. Želim da ovo moje javljanje dođe do Slobodana. Čudi me da je zaboravio sve ono što je Luna saznala i rekla mu. Ta ljubav zaslužuje dugi razgovor. Verovala sam u njih - rekla je ona za kraj.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku koji je dostupan ispod teksta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.