U PRAVOSLAVNOJ CRKVI POČINILA GREH: Anđela pred moštima Svete Petke uradila ZABRANJENO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jul.2023, 21:25

U PRAVOSLAVNOJ CRKVI POČINILA GREH: Anđela pred moštima Svete Petke uradila ZABRANJENO!

Ovo nije smela sebi da dozvoli?

Bivša voditeljka "Parova" i "Jutarnjeg programa" Hepi televizije, Anđela Lakićević svojevremeno posetila je jedan pravoslavni hram i tom prilikom prekršila pravila crkve.

Poznato TV lice posetilo je hram u selu Katrga u blizini Čačka, gde se nalaze mošti Svete Petke i učinila je nešto poput njene koleginice Jovane Jeremić što je nedopustivo (detaljnije OVDE).

Anđela je fotografisala unutrašnjost crkve, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a zatim ruku svetiteljke, te ovaj sadržaj objavila na svoj Instagram profil.

Snimanje i fotografisanje u crkvama i manastirima Srpske pravoslavne crkve bez blagoslova i dozvole nadležnog sveštenika i episkopa nije dozvoljeno.

Lakićevićeva je intiman čin molitve i posete svetog hrama odlučila da podeli sa pratiocima, a to je u najmanju ruku neprikladno i grešno sa stanovišta crkvenih lica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.