U POLA POSLA: Dule prekinuo seks Danijela i Jovane

Izvor: Poznati.info, 17.Maj.2013, 22:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U POLA POSLA: Dule prekinuo seks Danijela i Jovane

Iako su Jovana i Danijel mislili da Dule neće primetiti, on je, odmah po izlasku iz štale, otišao do Radojke kako bi joj saopštio da je video seks između ovo dvoje

Dule je po svom običaju došao u štalu kako bi pomuzao krava Ružu. U štali su bili slugeJovana i Danijel pokriveni ćebetom.

Sve vreme Duletove posete štali, moglo se primetiti pomeranje ćebeta. Iako su Jovana i Danijel mislili da Dule neće primetiti, on je, odmah po izlasku iz štale, >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << otišao do Radojke kako bi joj saopštio da je video seks između ovo dvoje.

Dule je rekao da je mislio da ovo dvoje razgovaraju, pa se zato popeo na bure i provirio kroz prozor štale. Međutim, zatekao je drugačiji prizor.

Prvo što je ugledao sa prozora su bile Jovanine noge koje je zabacila u vazduh. Memo je čuo ovaj razgovor Duleta i Radojke, pa je izašao u dvorište i počeo da viče “Jaši, jaši, svi smo naši!“

Izvor: Kurir

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.