Trudna Goga se povlači sa scene: Završila sam!

Izvor: Prva.rs, 05.Avg.2018, 12:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trudna Goga se povlači sa scene: Završila sam!

Goga Sekulić ostala je trudna u 42. godini i sada ničim ne želi da ugrozi život bebe, pa bila i to njena karijera kojoj je jako posvećena, piše Story.rs.
"Treba da se pazim i upravo zbog toga sam rešila da napustim estradu. Bar dok se ne porodim. Odlično se osećam, iako su mi mnogi pričali da ću imati visok pritisak, mučnine… Ne pijem nikakve lekove. Završila sam s nastupom u Poreču i sad se vraćam u Cirih gde ću se i poroditi. Svi me pitaju da li se plašim, a ja zapravo >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << jedva čekam da se porodim", kaže Goga.
Ona i Uroš planiraju da i posle rođenja deteta ostanu u Švajcarskoj, a kada će se Goga vrati na scenu, odlučiće oboje, pošto njen partner nije oduševljen idejom da dete trpi zbog maminog posla.
Izvor: Story.rs

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.