Tri vežbe za jačanje i zatezanje celog tela

Izvor: Scandal.rs, 22.Sep.2015, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri vežbe za jačanje i zatezanje celog tela

Zbog čega je važno da imate jaku mišićnu masu? Zbog toga što je vaše telo izdržljivije i snažnije.

Predstavljamo vam top 3 vežbe za jačanje mišića celog tela:

1. Čučnjevi

Radeći čučnjeve jačate mišiće nogu i zadnjice u isto vreme. Postoji mnogo različitih varijanti čučnjeva, a ukoliko trening želite da prebacite na teži nivo – preporučujemo vam da radite čučnjeve pod opterećenjem.

2. Sklekovi ili zgibovi >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs <<

U zavisnosti od spremnosti vašeg tela, kao i toga da li ste u top formi, odlučiće koju vežbu ćete raditi. Zgibovi ili sklekovi ojačaće vaša leđa, ramena i ruke, dajući celom vašem torzu definisane mišiće.

3: Trčanje ili plivanje

Iako se trčanje ili plivanje baš ne može okarakterisati u jednu vežbu, to je ipak nešto što će pomoći da zategnete celo telo i stvorite mišićnu masu. Naša je preporuka da idete na trčanje ili plivanje minimum 2 do 3 puta nedeljno po 30-45 minuta.

Rezultate ćete videti ubrzo!

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.