Treći nastavak Bridžit Džons bez Hjua Granta

Izvor: Prva.rs, 15.Okt.2014, 08:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Treći nastavak "Bridžit Džons" bez Hjua Granta

Kako piše Holivud Riporter, novi nastavak hit komedije, filmske adaptacije romana Helen Filding, biće snimljen bez dva glavna glumca - Kolina Firta (čiji je lik, u međuvremenu, preminuo) i Hjua Granta koji više ne želi da učestvuje u projektu.

"Odlučio sam da ne repriziram ulogu. Mislim da će svejedno snimiti novu avanturu bez mog lika", izjavio je 54-godišnji glumac za Free Radio.

"Knjiga Helen Filding je odlična, ali poslednji scenario koji sam pročitao se poprilično >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << razlikuje", rekao je Grant obrazlažući svoju odluku.

Poslednja knjiga "Bridžit Džons: Luda za njim", koja treba da posluži kao potka za novi film, objavljena je 2013.
Izvor: tanjug

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

Hju Grant neće igrati u novom filmu o Bridžet Džons?

Izvor: Lepota i zdravlje, 15.Okt.2014

Slavni 54-godišnji britanski glumac Hju Grant nedavno je na radiju izjavio da neće učestvovati u sledećem nastavku serijala o Bridžet Džons. ..Čini se da će treći nastavak serijala filmova o avanturama Bridžet Džons biti bez glumca Hjua Granta, piše Hollywood Reporter...“Odlučio sam ne...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.