Totalno rasulo! DALILIN OTAC OD SRAMOTE NAPUSTIO TUZLU, A MAJKA ZAVRŠILA NA PSIHIJATRIJI, pala u depresiju?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Okt.2021, 16:49

Totalno rasulo! DALILIN OTAC OD SRAMOTE NAPUSTIO TUZLU, A MAJKA ZAVRŠILA NA PSIHIJATRIJI, pala u depresiju?!

Ona i dalje tera po svom.

Dalila Dragojević aktuelna učesnica rijalitija "Zadruga 5" pre braka sa Dejanom Dragojevićem imala je jako burnu prošlost.

U rijalitiju "Parovi" gde su se upoznali i zavoleli Dalija je bila prava zvezda pa su se tako novinski članci nizali svakog dana, a mi vam prenosimo jedan koji je tada izazvao najviše pažnje.

- Dalilu je bivši muž ošišao na ćelavo nakon što je uhvatio sa drugim muškarcem. Njen otac je zbog sramote >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << napustio Tuzlu, a majka se leči od depresije - tada je govorila za domaće medije Dalilina komšinica Suphija.

- Nena porodica se kao i mnoge tokom rata preselila u Austriju gde su bili sve dok Dalila nije počela da se bavi najgorim mogućim stvarima koje jedna žena može sebi da dopusti, ona se od 15. godine vucara sa kim god je stigla, a ubrzo je počela da živi u vanbračnoj zajednici sa jedin imućnijim čovekom - Pričala je tada Subhija koja se preziva isto kao aktuelna učesnica rijalitija Mujić.

- Cela Tuzla i Sarajevo zna kakve je imala probleme sa drogom, to i Maca prvenstveno zna ali Maca je čovek pa neće da zadire tamo gde boli, nakon tog skandala se vucara po Beču i bavila najstarijim zanatom - rekal je tada za Star Dalilina komšinica.

Jadan li je Dejan kraj ove beštije...Jeste ona izašla iz sela ali nije selo iz nje. ##daliladragojevic ##foryoupage ##zadruga5 ##dejandragojevic ##fyp

♬ original sound - _commentator_13

 Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.