Topalko ostavio sve u šoku! Prekinuo koncert i napustio salu!

Izvor: Svet plus, 18.Dec.2018, 10:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Topalko ostavio sve u šoku! Prekinuo koncert i napustio salu!

Milan Topalović Topalko ostavio sve u šoku! Naime, on je imao koncert u Sava Centru i doživeo veliku neprijatnost. Bio je prinuđen da završi nastup pre vremena! Prekinuo koncert i napustio salu!

Topalko je pevao pred publikom u poznatoj beogradskoj sali, a onda mu se usred koncerta dogodio peh. Naime, nekadašnjem pobedniku "Zvezda Granda" je bio "pukao" glas. Milan se obratio publici uz izvinjenje, naveo da ima problema sa glasom, te da mora da prekine sa pevanjem. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Publika je bila u šoku zbog onoga što čuje, dok se Topalko vrlo brzo povukao sa bine, ranije nego što je trebalo.

Podsetimo, Milan Topalović Topalko je ovim koncertom obeležio deset godina muzičke karijere, a proslavio se u muzičkom takmičenju Saše Popovića i "Grand" produkcije, nakon kojeg je imao nekoliko zapaženih pesama.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

"NISAM USPEO..." Topalko se oglasio nakon što je PREKINUO KONCERT i napustio Sava centar

Izvor: Blic, 18.Dec.2018

Milan Topalović Topalko sinoć je završio koncert u Sava centru pre planiranog termina, s obzirom na to da mu je usred nastupa pukao glas.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.