Topalko: Računam da će mi Helena roditi petoro unučadi!

Izvor: Svet plus, 15.Jan.2017, 11:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Topalko: Računam da će mi Helena roditi petoro unučadi!

Milan Topalović Topalko, popularni pevač, žali što nije imao više dece, ali se nada da će mu ćerka Helena podariti mnogo unučića.

Milan Topalović Topalko otvorio je dušu u jednoj emisiji i ispričao zašto nije imao više dece:"Morali smo da radimo i žena i ja. Kada je Helena imala godinu i po dana ja sam morao da služim vojsku. Tamo nisam mogao da radim, a ni žena nije mogla da radi jer je čuvala dete. To je za mene bila tragedija, nismo imali nikakve prihode. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Zato ceo život gledam da zaradim, u međuvremenu je i Helena odrasla. Sad kad bih mogao da imam drugo dete, ja ima 40, supruga 44, a naša ćerka 19 godina. Žena sada neće da rađa" ispričao je on, prenosi Alo.rs. On je dodao da je sposoban samo da pravi žensku decu. Ipak, ako se ne desi da dobije dete, nada se da će mu ćerka Helena podariti unučiće:"Ponekad pomislim da sam mogao da imam još dece, ali računam da će mi Helena roditi petoro unučadi i da ćemo to nadoknaditi".

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.