Tonči Huljić i Masimo snimili spot za pesmu “Fuman” (video)

Izvor: Svet, 16.Avg.2015, 18:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tonči Huljić i Masimo snimili spot za pesmu “Fuman” (video)

“Fuman”, duet s kojim su Tonči i Masimo osvojili publiku pre mesec dana, dobio je i svoje video izdanje. Režiser i scenarista spota je Marijo Grabovac koji je spot snimio na samo jednoj lokaciji, ali s interesantnom radnjom.
Duhovita pesma o nesrećnoj ljubavi za koju je tekst napisalanVjekoslava Huljić, vrlo brzo je postala hit, a Tončijev i Masimov “sudar” jedan je od najintresantnijih saradnji u poslednje vreme.
Poslušajte i sami:

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tonči Huljić i Masimo snimili spot za pesmu “Fuman” (video)

Izvor: Scandal.rs, 16.Avg.2015

“Fuman”, duet s kojim su Tonči i Masimo osvojili publiku pre mesec dana, dobio je i svoje video izdanje. Režiser i scenarista spota je Marijo Grabovac koji je spot snimio na samo jednoj lokaciji, ali s interesantnom radnjom...Duhovita pesma o nesrećnoj ljubavi za koju je tekst napisalanVjekoslava...

Nastavak na Scandal.rs...

Tonči i Massimo snimili spot za hit Fuman

Izvor: Story, 17.Avg.2015, 12:53

Fuman, duet s kojim su Tonči i Massimo osvojili publiku pre mesec dana, dobio je i svoje video izdanje...Foto: Youtube / Printscreen..Režiser i scenarista spota je Marijo Grabovac koji je spot snimio na samo jednoj lokaciji, ali s interesantnom radnjom. Duhovita pesma o nesrećnoj ljubavi za koju je...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.