Tom Džons peva maestralno, ali kad opsuje…

Izvor: Prva.rs, 07.Okt.2015, 12:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tom Džons peva maestralno, ali kad opsuje…

Toma Džonsa je, blago je rečeno, pogodila odluka glavešina BBC da u novu sezonu muzičkog šoua “The Voice”, za člana žirija, umesto njega, pozovu Boja Džordža.
- Rekao sam: Je.. mi se. Uživao sam tamo, ali sada kad im više nisam potreban, nek se liepo je..!
Tom je razočaran jer su mu nakon tri godine učestvovanja u žiriju, kako tvrdi, u poslednjem trenutkusaopštili da neće biti u novoj sezoni, bez ikakvog razgovora ili najave.
Nekadašnji pevač “Culture Club”, >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << a danas DJ, Boj Džordž, koji je seo na Džonsovo mesto, rekao je da je velški pevač prava legenda.
Ali, nije to sve od Toma Džonsa.
Rekao je i da je današnja popularna muzikaa sra... i da ne bi imao nikakvih problema da se danas probije ponovo jer je konkurencija na muzičkoj sceni nikakva:
- U moje vreme bilo je strašno teško uspeti, pa ja sam se borio sa Elvisom i Dženis Džoplin.
Da ne bi ispalo da baš ništa na muzičkoj sceni ne valja, Tom Džons je istakao da od mlađih muzičara ceni Bruna Marsa i Tori Keli.
Velški pevač je prodao više od 100 miliona primeraka albuma, 36 pesama mu je bilo na top listama 40 najpopularnijih singlova, dobio je Gremi, dve Brit Awards i MTV Video Award.

Izvor: 24sata.hr

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.