Tijana Dapčević kupila gumene sise!

Izvor: Poznati.info, 12.Jun.2012, 02:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tijana Dapčević kupila gumene sise!

Iako nema velike i bujne grudi, pevačica Tijana Dapčević i za to ima rešenje, a da pri tom ne ide pod nož. Naime, Dapčevićeva se na promociji svog spota “Opet Beograd” pojavila u beloj košulji, a mnogi su komentarisali da joj poprsje izgleda veće nego ikada.

-Pa kupila sam sise! To su, znate, gumene, ali izgledaju kao prave. To su oni čudesni brusevi sa kojima sve izgelda veće nego što jeste – rekla je pevačica za “Skandal” i dodala da od kada je angažovala stiliste svesna je da izgleda konačno kao žena.

Izvor: Alo

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Tijana Dapčević kupila gumene grudi

Izvor: Svet plus, 12.Jun.2012

Iako nema velike i bujne grudi, pevačica Tijana Dapčević i za to ima rešenje, a da pri tom ne ide pod nož. Naime, Dapčevićeva se na promociji svog spota ldquo;Opet Beograd rdquo; pojavila u beloj košulji, a mnogi su komentarisali da joj poprsje izgleda veće nego ikada.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.