Tijana Ajfon želi da abortira Gastozovo dete

Izvor: Tracara.com, 28.Maj.2015, 12:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tijana Ajfon želi da abortira Gastozovo dete

Kaje se što je imala bilo šta sa Gastozom! (foto: Screenshot) Nakon sumnje da je ostala u drugom stanju sa Gastozom, popularna starleta i učesnica rijalitija Parovi Tijana Ajfon, u emisijii Upoznajte Parove poručila je da će abortirati jer nema namere da zadrži njegovo dete. Na pitanja voditeljke i gostiju o potencijalnoj trudnoći, Tijana je odgovorila da ukoliko test za trudnoću bude pozitivan, nakon izlaska iz rijalitija >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << odmah će otići na abortus. “Ukoliko test pokaže da sam trudna, neću zadržati Nenadovo dete. On je moja najveća greška. On je ološ i kreten. Ne poštuje žene i ne ponaša se kao džentlmen”, poručila je starleta u emisiji. S druge strane, Tijanina majka se nada da je sve to zezanje između nje i Ružice kako bi nervirale Gastoza, a šta o tome ima on da kaže, pogledajte u videu.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Atina Ferari isprozivala Happy TV i Parove!

Izvor: Tracara.com, 28.Maj.2015

Novim statusima na društvenim mrežama okomila se na produkciju i ukućane Parova (foto: Facebook) Estradna plesačica Atina Ferrari veoma je nezadovoljna zbog svega što je se izdešavalo otkad je izbačena iz rijalitija Parovi. Najviše je pogađa medijski linč i izdaja pojednih prijatelja. Vrlo...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.