Teorija zavere oko pevačici Avril Lavinj!

Izvor: Svet plus, 17.Maj.2024, 09:17

Teorija zavere oko pevačici Avril Lavinj!

Avril Lavinj, pevačica koja je stekla slavu početkom 2000-ih, navodno je umrla 2003. godine, prema popularnoj teoriji zavere koja kruži društvenim mrežama. 
Prema tim teoretičarima, kanadska pop pevačica je preminula te godine, ali je zamenjena dvojnicom po imenu Melisa Vandela, koja sada nastupa i izdaje muziku pod njenim imenom.
Kada bi neko postavio pitanje kako je moguće da je i dalje viđamo u emisijama i slušamo njene nove pesme, odgovor bi bio da je to Melisa koja se predstavlja kao Avril. Avril je nedavno gostovala u jednom podkastu gde je komentarisala ovu teoriju i otkrila "da li je zaista mrtva".
 "Smešno mi je. Iskreno, to i nije tako loše, moglo je i gore, ar ne? Mislim da...

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Teorija zavere oko pevačice Avril Lavinj!

Izvor: Svet plus, 17.Maj.2024

Avril Lavinj, pevačica koja je stekla slavu početkom 2000-ih, navodno je umrla 2003. godine, prema popularnoj teoriji zavere koja kruži društvenim mrežama. ..Prema tim teoretičarima, kanadska pop pevačica je preminula te godine, ali je zamenjena dvojnicom po imenu Melisa Vandela, koja sada nastupa...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.