Tek sada otkrio: ŠABAN JE PREDVIDEO SVOJU SMRT Bio je tužan

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Feb.2020, 01:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tek sada otkrio: ŠABAN JE PREDVIDEO SVOJU SMRT "Bio je tužan"

Imao je neki osećaj.

Hasan Dudić progovorio je o svom pokojnom prijatelju Šabanu Šauliću, kog kaže, pamti od kada je bio mali.

On je istakao da je Šaban sve vreme bio kod njega u Sarajevu, a samo su se razdvojili kada je Hasan bio u vojsci. Tragedija koja je zadesila Šabana potresla je sve, a Dudić kaže da nema pravde.

- Ne mogu da verujem da pijan, bez vozačke dozvole napravi takav pakao i usmrti ljude, a da ga puste - rekao je Hasan vidno uznemiren.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Sedeli smo, on je došao ranije sa puta. Ja sam bio u sobi i pisao, a u pola četiri mi je zazvonio telefon. Seli smo, on je naručio zeleni paradajz, pršutu i pili smo šljivu. Bio je tužan, i rekao: "E moj bato, neću ja dugo. Osećam ja. Avioni, kamioni, auta, samo jednom "bum", Ja sam počeo da vrištim i plačem. Bio mi je jedan drug tu i on me jedva smirio. Rekao sam mu da je bolje ja da umrem nego on. On je predvideo svoju smrt - priznao je Hasan.

DA LI ĆE BEKVALČEVA DA MU ODGOVORI? Pevač priznao da se ZALJUBIO U NATAŠU čim ju je video u OVOME (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.