Tarot ušao u Parove, evo šta je prorekao Miljani

Izvor: Svet, 10.Mar.2017, 00:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tarot ušao u Parove, evo šta je prorekao Miljani

Gost večerašnje emisije u vili “Parova” je Milan Tarot, a čim je došao, pogledao je u karte Miljani Kulić kojoj je rekao stvari koje su je veoma iznenadile.
Tarot predviđa da će Miljana dosta smršati i da će čak biti anoreksična, ali da će joj to otvoriti put ka manekenstvu.
“Vidim ti probleme sa nekim muškarcem, tu postoje neke optužbe sa njegove strane. Biće suđenje i to ozbiljno, evo ga sudija ovde. Biće medijski propraćeno. Vidim slovo – >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << M. Vidiš li ga? Odložiće se suđenje, sudija će se razboleti. Zastariće predmet”, rekao je Tarot, a potom dodao:
“Stoji ti neki put, radićeš kao manekenka kad izađeš iz vile i dosta ćeš smršati, preko 20 kilograma. Dobićeš anoreksiju, ali samo bundevu jedi i biće dobro. Takođe, vidim svađu, izvukli ste deblji kraj, ali držite se pošteno”.

Učesnici Parova su pitali da li je muškarac na slovo “M” Mišel Gvozdenović, ali Tarot je rekao da ne zna, osim da će Miljana sa njim ići na suđenje.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.