Tara nije odolela, pa zavukla Matiji ruku ispod pokrivača

Izvor: Svet, 10.Dec.2019, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tara nije odolela, pa zavukla Matiji ruku ispod pokrivača

Tara Simov i Mateja Matijević osamili su se u krevetu u spavaćoj sobi “Zadruge”, gde su se sve vreme mazili i zadirkivali. Simova je Mateju u jednom trenutku čak i izazvala na dvoboj, pa su i obarali ruke u ležećem položaju.
Međutim, prava pometnja na društvenim mrežama nastala je onda kada se Tara naglo okrenula na bok pa se šćućurila pored Mateje, a tako ga zagrlila da niko nije bio siguran – šta njena ruka radi ispod njegovog pokrivača i veoma blizu intimne regije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << />
On jeste uživao u njenom društvu, ali ova scena pred punom spavaćom sobom kao i pred uvek budnim oku kamera okarakterisana je kao skandalozna.
svetinstagram, printscreen
The post Tara nije odolela, pa zavukla Matiji ruku ispod pokrivača appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.