Tanja Savić poručila da joj deca dolaze uskoro!

Izvor: Svet plus, 07.Mar.2021, 10:54

Tanja Savić poručila da joj deca dolaze uskoro!

Pevačica Tanja Savić se bori da svoju decu vrati u Srbiju nakon što ih je pre skoro godinu dana u Australiju, a bez njenoj znanja, odveo njen suprug Dušan. Ona je poručila da joj deca dolaze uskoro!

Tanja Savić putem društvenih mreža obaveštava javnost o svom slučaju koji je sve mnogo potresao. Naime, ona već skoro godinu dana nije videla svoje sinove koje je njen suprug Dušan tajno odveo u Australiju. Sada se ovoj agoniji nazire kraj.

Pevačica je imala uživo >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << uključenje na svom Instagramu, gde je govorila o raznim temama, između ostalog i o sinovima.

Ona ne gubi nadu da će njena noćna mora da se uskoro privede kraju, o čemu je sada i govorila i oduševila pratioce:

-Deca će meni doći uskoro. Bićete blagovremeno obavešteni. Kako su otišla, tako će i doći - navela je Tanja u svom lajvu.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.