Tanja Savić otkrila deo nove pesme! VIDEO

Izvor: Svet plus, 28.Avg.2015, 20:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tanja Savić otkrila deo nove pesme! VIDEO

Tanja Savić otkrila je deo svoje nove numere ''Đerdani'' za koju se već neko vreme spekuliše da je preotela od svoje koleginice Vesne Zmijanac.

Mediji već neko vreme pišu da je Tanja Savić preotela pesmu svojoj koleginici Vesni Zmijanas. Navodno je pesma ''Đerdani'' bila namenjena Vesni, međutim, pripala je atraktivnoj crnki koja tvrdi da je sve to šoubiz!

Tanja trenutno snima spot, a za emisiju ''Exkluziv'' otrkila je reči nove numere:''K'o đerdani pokidani moje noći, moji dani za tobom su isplakani i po putu razbacani. K'o đerdani pokidani moje noći, moji dani i za sreću i za tugu odvano smo odabrani''.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.