Tanja Savić otkrila da stalno šalje pruke bivšem mužu!

Izvor: Svet plus, 02.Dec.2022, 11:03

Tanja Savić otkrila da stalno šalje pruke bivšem mužu!

Tanja Savić otkrila da stalno šalje pruke bivšem mužu ali joj on ne odgovara. Pevačica kaže da su ga se sinovi uželeli i da bi hteli da ga vide...

Pevačica Tanja Savić zadnjih nekoliko godina vodi ozbiljnu bitku sa sada već bivšim mužem Dušanom Jovančevićem.

Ona se napokon izborila za starateljstvo nad njihova dva sina, te je počela normalno da živi.

"Počela sam da živim i imam osećaj da sam ja napokon ja. Posle svih mučnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << godina koje sam ostavila iza sebe zaslužila sam da živim kako treba. Đorđu i Maksimu sam ja sada i otac i majka. Imam malo vremena za sebe i spavam periodično. Kada deca idu prepodne u školu, ispratim ih, pa se vratim da odspavam.

Vikendima najčešće radim, tako da je meni ponedeljak kao nedelja. Radim domaće zadatke sa njima, ali sam najslabija iz matematike. Više im pomažem kada rade domaći iz srpskog jezika jer sam za to super i uvek sam volela da pišem sastave. Moja deca engleski govore savršeno i međusobno na njemu pričaju. Ne smeta mi, to mi je simpatično. Tako nikada neće zaboraviti jezik."
- rekla je pevačica.

Tanja je otkrila da se više ne čuje sa Dušanom, pa ni zbog dece, a kada ga zove ili mu piše poruke, ostane bez odgovora.

"Dušan i ja se ne čujemo iako bih volela da nas dvoje komuniciramo. Pokušavala sam, ali on ne želi. Deca se čuju sa njim, a tako i treba jer im je to tata. Škola mi je tražila njihove izvode iz matične knjige rođenih na engleskom jeziku, a budući da su rođeni u Australiji, poslala sam mu poruku da mi to pošalje. Nije mi odgovorio, kada sam mu objasnila da to ne treba meni nego školi, ponovo sam ostala bez odgovora. Đorđe i Maksim bi voleli da vide tatu jer su ga se uželeli. Meni nije problem da Dušan dođe u Srbiju i da ih vidi." - ispričala je Tanja Savić.

 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.