Tanja Savić iznenada otišla u Australiju! FOTO

Izvor: Svet plus, 05.Feb.2017, 11:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tanja Savić iznenada otišla u Australiju! FOTO

Pevačica Tanja Savić iznenadila je svoje fanove na instagramu, gde je objavila fotografiju sa aerodroma i napisala da odlazi u Australiju!

Tanja Savić pre nekog vremena vratila se u Srbiju iz Australije, gde je živela sa svojim mužem i sinovima nekoliko godina. Po povratku, odmah je odlučila da se ponovo vrati na mesto na estradnom nebu koje joj pripada, te je objavila pesmu "Švaler", koja je postala ogroman hit, a nedavno je predstavila i pesmu "Prostakuša". Iako >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << su svi mislili da će Tanja i dalje raditi na novim pesmama, te nastupati, ona ih je demantovala. Pevaćica je odlučila da otputuje u Australiju, o čemu je svoje fanove obavestila fotografijom na instagramu. Mnogi su se zapitali o čemu se radi i otkud taj iznenadni odlazak, ali onda je Tanja objavila drugu sliku, uz koju je pisalo da njena australijska turneja kreće početkom marta, te je pevačica verovatno želela da se odmori i pripremi za predstojeće nastupe.

Australija Gold Coast here we come...🙌🙌🙌😆😙

A photo posted by Tanja Savic (@tanja_savic_private) on Feb 4, 2017 at 3:27am PST

 

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.