Tanja Jordović: Slavko Beleslin nije novinar!

Izvor: Svet, 24.Sep.2011, 00:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tanja Jordović: Slavko Beleslin nije novinar!

naslov: 
Tanja Jordović: Slavko Beleslin nije novinar!



Ispod naslova: 
 



excerpt: 
Slavko je jedan lepo vaspitan dečko. Pred toga, on je jedan od najboljih spikera koje ova zemlja ima, ali nije novinar...


izvor: 
"Alo!"


tekst clanka: 
Donedavno negiranje voditelja Informativnog programa Slavka Beleslina da će sa Televizije "Pink" preći na B92 u sredu je postalo realnost. Poznati spiker posle sedam godina rada na ružičastoj televiziji neprestano je hvalio tim Verana Matića, za koji kaže da ima najbolje vesti, što se nimalo nije dopalo Tanji Jordović, njegovoj bivšoj urednici. "Veoma sam srećan što ću raditi sa ljudima koji prave najbolje vesti u državi. Posebno me raduje što ostajem u poslu koji volim, na televiziji koja ima kredibilitet" izjavio je Beleslin, koji je očigledno brzo zaboravio Informativni program Televizije "Pink", čiji je deo godinama bio. O Slavkovom hvalospevu upućenom novom radnom okruženju koji nije išao u prilog starom, komentar smo zatražili od urednice Informativnog programa Televizije "Pink" Tanje Jordović. "Slavko je jedan lepo vaspitan dečko. Pred toga, on je jedan od najboljih spikera koje ova zemlja ima, ali nije novinar. On nije kompetentan da procenjuje koja informativa ima kredibilitet, a koja ne. Možda je kompetentan kao spiker, ali ne kao novinar, ponavljam. Nismo mi za džabe četiri puta gledaniji od te televizije i naša informativa je uvek među prvih 10, dok njihova nije ni u prvih 50. Pri tom, Slavko je verovatno želeo da pohvali televiziju na kojoj će ubuduće raditi. Znate, uvek su nove cipele dobre. Međutim, moram da priznam da me je iznenadio jer to ne liči na njega" iskreno je izjavila Tanja.
 



slika_mala: 



Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.