Tamaru Đurić hitno operišu: Možda i umrem! Ne plašim se smrti! FOTO

Izvor: Svet plus, 03.Maj.2017, 16:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tamaru Đurić hitno operišu: Možda i umrem! Ne plašim se smrti! FOTO

Tamara Đurić danas će biti hitno operisana, zbog komplikacija koje su nastale usled ubrizgavanja hidrofilnog gela u zadnjicu na jednoj privatnoj klinici.

Bivša učesnica Farme i starleta, sredinom aprila primljena je u bolnicu u veoma kritičnom stanju. Doktori na VMA čine sve napore kako bi je spasili, ali bi dana prema odluci lekara trebala i da bude operisana. Iako preživljava pravu dramu, Tamara kaže da ne zna šta je čeka, ali i da se nikako ne predaje: >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << "Ne znam šta me čeka... Možda i umrem, ali, to nije ni važno. Ne plašim se smrti, samo mi je krivo što je sve ovako ispalo. Ja i dalje verujem lekarima na VMA, iako su me sprečili da odem u inostranstvo na dalje lečenje. Kažu da to ne smem da uradim", rekla Tamara za Kurir.

A post shared by Tamara Djuric (@tamarastar89) on May 2, 2017 at 1:21pm PDT

 

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.