Tajno venčanje! Luna Đogani i Marko Miljković!

Izvor: Svet plus, 14.Maj.2021, 12:20

Tajno venčanje! Luna Đogani i Marko Miljković!

Tajno venčanje!  Luna Đogani i Marko Miljković će, kako saznajemo, danas jedno dugom izgovoriti sudbonosno "da"!

Popularni par će danas u tajnosti obaviti crkveno i opštinsko venčanje, ali samo u prisustvu kumova. Zbog epidemiološke situacije, ali i Lunine poodmakle trudnoće - ušla je u deveti mesec - nisu se odlučili za veliku proslavu, pa svečanom činu neće prisustvovati čak ni njihovi roditelji.

Kamere "Blica" su danas snimile Marka Miljkovića >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << koji se užurbano spremao za venčanje. Uslikali je ispred zgrade u kojoj živi na Novom Beogradu. Sve vreme je nervozno šetkao i razgovarao telefonom.

Inače, Marko Miljković  je nedavno otkrio da je Luna Đogani  ušla u deveti mesec i da jedva čekaju da beba dođe na svet.

- Bliži se dan pred porođaj i mi jedva čekamo to. Ona polako ulazi u deveti mesec i euforija je oko toga sad. Sve je kako treba, nema nikakvih komplikacija i samo čekamo da se desi taj trenutak - istakao je Miljković.

 

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

(VIDEO) LUNA KRIJE VENČANJE... Pričala prijateljima da se danas udaje i sašila belu haljinu, a sada izašla u papučama ispred zgrade i tvrdi: "Nešto ste pobrkali"

Izvor: Blic, 14.Maj.2021

Luna Đogani i Marko Miljković planirali su da se vančaju danas u opštini i crkvi, i to u prisustvu samo kumova bez roditelja i rodbine.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.