Tajne vinove loze 3 epizoda 6: Cena slave! (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 18.Feb.2024, 12:07

Tajne vinove loze 3 epizoda 6: Cena slave! (VIDEO)

Serija "Tajne vinove loze 3", epizoda 6. biće emitovana na Super Star kanalu u ponedeljak 19. februara 2024. godine u 21 čas, kao i na RTS-u nedelju dana kasnije u 20 časova. Ivan ne može više da podnese sve ono što donosi slava...

Serija "Tajne vinove loze 3", epizoda 6:

Matej, Anja i Ines uživaju u večeri nakon nesporazuma i upoznavanja Mateja i Anje.

Šandorova ćerka govori Tomovićima >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << da će otići ako zaista tako žele. Ali smatra da policija radi sa njenim mužem koji želi da joj naudi.

Anja poziva Vuka da dođe kod nje na imanje u Istru.

Ivan ne može više da podnese sve ono što donosi slava i baca telefon.

Marko uviđa da Ivana nešto muči i želi da mu pomogne.

Andrijana lomi stvari po kući, traži Markovu pažnju jer je besna što nisu razgovarali od kad se doselila kod njega kući. Ines se raspituje kod Anje da li će Vuk doći za “Dan vina” u Istru. Na njeno nezadovoljstvo on ne može da dođe zbog mnogo posla.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Serija Sablja epizoda 1 na RTS-u 24. februara! (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 19.Feb.2024, 10:54

Serija "Sablja" epizoda 1 na RTS-u 24. februara 2024. godine u 20 časova. Kroz osam epizoda, serija istražuje događaje iz naše recentne prošlosti - ubistvo premijera Zorana Đinđića i ulogu Zemunskog klana i JSO u ovom atentatu. ..Serija "Sablja" prati likove premijera, političara, kriminalaca,...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.