TUGA! Preminuo jedan od GLAVNIH GLUMACA serije Selo gori, a baba se češlja!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2020, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TUGA! Preminuo jedan od GLAVNIH GLUMACA serije "Selo gori, a baba se češlja"!

Bio je miljenik publike!

Miroljub Trošić, našoj publici poznati i kao Đoda iz serije "Selo gori, a baba se češlja" umro je danas u 72. godini života.

Njegov raskošni talenat i jedinstveni dar za glumu otkrio je njegov zemljak, drug iz detinjstva i prijatelj Radoš Bajić, koji mu je poverio jednu od glavnih uloga u seriji koja je potom obeležila vreme svog nastanka.

 - Đoda je lik iz mog detinjstva i mladosti, iz vremena zajedničkog školovanja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u muzičkoj školi u Nišu i nezaboravnih druženja na obalama Morave, koju smo podjednako voleli. Bio je i ostao svoj, beskrajno dobar i talentovan. On je proslavio "Selo gori" i "Selo gori" je proslavilo njega. Živeo je kako je hteo i otišao je kako je hteo - izjavio je danas Radoš Bajić.

ISPALE JOJ BRADAVICE: Kija Kockar u nikad vrelijem izdanju - Ovo se od nje nije očekivalo (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.