TUGA DO NEBA: Učesnici Parova 8 dečko preminuo u saobraćajnoj nesreći

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Nov.2019, 01:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TUGA DO NEBA: Učesnici "Parova 8" dečko preminuo u saobraćajnoj nesreći

Dugo je sa njim bila u vezi.

Vatrena crvenokosa i nova učesnica rijalitija "Parovi 8", Anastasija Stanojević Palčica, pokazala se kao ličnost bez dlake na jeziku, te već danas ulazi u teške sukobe sa opasnim rijaliti igračima.

Bez obzira na to što je maloletna, mlada Palčica je odlučila da se u rijalitiju bori sama protiv svih ne bi li došla do svog cilja.

Odmah po njenom ulasku svi su primetili tetovažu paukove mreže koju ona ima na nozi, a tužna >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << priča se krije iza nje.

- Dečko sa kojim sam bila u dugoj vezi, poginuo je u saobraćajnoj nesreći. Dugo smo se družili, a potom je naše drugarstvo prepraslo u nešto više. U pravu i ozbiljnu vezu. Nikada neću preboleti tu ljubav - iskrena je bila Anastasija.

Pored toga, atraktivna cimerka luksuznog kompleksa je ispričala kako gleda na svoje dosadašnje učešće u vili, što možete čuti u snimku dostunom ispod teksta:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.