TONI CETINSKI BROJI DANE DO KONCERTA NA TAŠMAJDANU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jun.2019, 15:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TONI CETINSKI BROJI DANE DO KONCERTA NA TAŠMAJDANU!

"Mapet" Toni Cetinski i "Svaka tvoja laž", dobitna kombinacija za letni hit!

Voleli ste "Mapete"? Onda će te obožavati Tonija Cetinskog u novoj ulozi. Otkačene lutke u kojima su uživale, ali i odrastale mnoge generacije, poslužile su kao inspiracija za novu muzičku priču koju jednostavno morate voleti.

"Mapet" Toni, kao savršena kopija originala, gde pratimo njegove čudne i neobuzdane dogodovštine iz noćnog provoda, u kojem mu se nije pridružila devojka.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Razočaran i nesretan, zbog propalog dogovora, prepustio se provodu u društvu prijatelja.

Kako je sve skupa završilo, otkrićete pogledajte na video spotu za novu pesmu Tonija Cetinskog "Svaka tvoja laž".

Celi scenarijo, ove otkačene priče, osmislio je sam Toni, a sve je u delo proveo reditelj, Paolo Gentilini, koji je zaslužan i za njegove odlične spotove "General bez činova" i "Ja ne znam nikog boljeg od tebe".

- Hvala cijelom mom kreativnom timu i diskografu koji se trude ispuniti sve moje želje kao i sprovesti ih u dijela. Napokon imam svog dvojnika, u obliku lutke pa ne moram biti u svakom spotu osobno. Najveće hvala svima i na ljudskosti, kao i publici koja me podigne kad je teško. Volim vas. Vidimo se na turneji! - poručio je Toni.

Ovog puta imamo priliku da vidimo nešto drugačije video izdanje, koje nam donosi cela kreativna ekipa, predvođena Tonijem.

Sudeći po svemu, ponovno su pronašli savršenu formulu za uspeh, a lik Tonija Cetinskog, ovoga puta pretvoren u lutku, jednostavno će vam se "uvući pod kožu".

RISKA, ARANĐEL, VUKAŠIN... Neca je napustio glumu a evo šta danas MISLI O GLUMCIMA iz Srećnih ljudi (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

‘MAPET’ Toni Cetinski i ‘Svaka tvoja laž’, dobitna kombinacija za letnji hit!

Izvor: 011vodič.com, 17.Jun.2019

‘Mapet’ Tony, kao savršena kopija originala, gde pratimo njegove čudne i neobuzdane dogodovštine iz noćnog provoda, u kojem mu se nije pridružila devojka. . Razočaran i nesrećan zbog propalog dogovora, prepustio se provodu u društvu prijatelja. . Celi scenarijo, ove otkačene priče, osmislio...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.