TOMOVIĆ ODLEPIO: Brutalno NAPAO Nataliju, ona ostala u ŠOKU (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Nov.2019, 20:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TOMOVIĆ ODLEPIO: Brutalno NAPAO Nataliju, ona ostala u ŠOKU (VIDEO)

Izazov Velikog šefa doneo puno razmirica.

Natalija Ibrahimov izabrala je Vladimira Tomovića kao najumišljeniju osobu. Ona je obrazložila da je to uradila zato što je Tomović izabrao njenog supruga Sanija kao najumišljeniju osobu.

A onda je između njih nastao žestok sukob, jer im se mišljenja nisu poklapala.

- Sani ne može biti umišljen, jer on jeste zvezda, nije umišljen - branila ga je Natalija.

- Postoji samo nekoliko zvezda, kao na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << primer Ceca, a on nije najveća zvezda ni u Zadruzi, od njega je i Miloš Bojanić veća zvezda - odgovorio je Tomović.

- On jeste zvezda, ali ne muzička, već samo plesačka - dodaje Tomović.

Natalija se sa tim nije složila, a onda je Vladimir rekao da je pogrešio i da je trebalo umesto Sanija da izabere Nataliju kao najumišljeniju osobu.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: LUNA NA POLIGRAFU: Uhvaćena u LAŽI na pitanjima o Slobi i Gagiju! A tek priznanje o ZARADI! Au! LUDILO! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.