TEŠKE POSLEDICE ZA MILIJA - UDARAC GA UNIŠTIO: Prva diskvalifikacija u Parovima - a Benjo je U VILI

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Sep.2018, 21:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEŠKE POSLEDICE ZA MILIJA - UDARAC GA UNIŠTIO: Prva diskvalifikacija u Parovima - a Benjo je U VILI

Obezbeđenje u vili - opsadno stanje.

Produkcija rijalitija "Parovi" rešila je da sankcioniše ispade od juče kada je došlo do nekoliko fizičkih kontakata.

Luka Budimir pretukao je Milutina Radosavljevića Milija koji ga je prethodno ošamario, a Benjamin Spahić je prvo ošamario Ivana Marinkovića pa je na njega nasrnuo u izolaciji. Prethodnih dana je slične ispade, samo manjih razmera imali su i Saška, Igor, Boža. Pored njih, od diskvalifikacija strahuje i pretučeni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ivan Marinković. Oko njih je obezbeđenje koje je u vili.

Voditeljka Anđela je saopštila da "Parove" napušta diskvalifikacijom Luka Budimir.

Benjamin koji je još uvek u vili dobio je podršku majke u telefonskom pozivu. Istu podršku dobila je i Saška koja je ostala u vili, sa 12 sati izolacije, oduzimanjem honorara i direktnom nominacijom. Istovetnu kaznu dobio je i Igor, a Boža je pomilovan uz opomenu.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

JEZIV PRIZOR! Ovako SADA izgleda lice BRUTALNO pretučenog Ivana Marinkovića - posledice za ceo život?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Sep.2018

Najveća tuča u istoriji rijalitija!..Neviđen haos nastao je u sedmoj sezoni rijalitija "Parovi". Došlo je do velike tuče Ivana Marinkovića na koga je nasrnuo Benjamin Spahović - i to u više navrata...U videu ispod možete pogledati čitav skandal - od šamara, preko jurnjave, do udaraca...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.