Izvor: Scandal.rs, 11.Dec.2019, 13:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEK SE POMIRILI OPET USLEDIO PAKAO! Miljana HISTERIŠE na Zolu pred svima: Ja sam BOG za tebe!

Nakon što su se pomirili na žurki, Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola imali su vrelu akciju, a odmah nakon toga je nastao haos u Beloj kući. Naime, Kulićeva se prvo iznervirala kada Marko Janjušević Janjuš nije hteo da joj udovolji i prizna da se nisu ljubili, što je nedavno u svađi sa Marijom Kulić The post TEK SE POMIRILI OPET USLEDIO PAKAO! Miljana HISTERIŠE na Zolu pred svima: Ja sam BOG za tebe! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

NAPADA A VODI OŽENJENOG U HOTEL! Šopićeva ISPROZIVANA, Janjuš se brani ćutanjem! PROVALJENI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Dec.2019, 01:06

Svi već znaju sve....Dok su Mima Živković, Miona Jovanović, Lazar Čolić Zola i Marko Janjušević Janjuš pričali na stepeništu ispred Bele kuće, Živkovićeva je iskoristila priliku da isproziva Ivanu Šopić, sa kojom je večeras imala svađu u emisiji "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem"...-...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.