TARA ISPRED KAPIJE ZADRUGE - HAOS! Pogledajte ŠTA se dešavalo - osvanuo SNIMAK, pominje PRODUKCIJU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2021, 17:49

TARA ISPRED KAPIJE ZADRUGE - HAOS! Pogledajte ŠTA se dešavalo - osvanuo SNIMAK, pominje PRODUKCIJU!

Viđena u Šimanovcima

Tara Simov i Nenad Aleksić Ša započeli su ljubavnu romansu u rijalitiju "Zadruga". Naišli su na osudu naroda jer su uplovili u zabranjenu ljubav, s obzirom na to da je reper ušao kao oženjen muškarac.

Danas ovaj rijaliti par proslavlja mesečnicu svoje veze, a diskvalifikovana zadrugarka rešila je da iznenadi svog dragog, te je posetila Šimanovce kako bi mu priredila nezapamćeni trenutak.

Na nebu iznad imanja pojavila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se gomila roze i crnih balona, a onda se pojavio balon na kom je pisalo "Sha".

Tara je objavila fotografiju i snimak i otkrila kako je izgledalo spremanje iznenađenje. Nije bila sama, neko joj je pomogao, a zatim se čuje muški glas koji je dobacio "Svaka čast, Tara".

Pogledajte rezultate

Tara Simov priredila iznenadjenje Sha pic.twitter.com/UvoqFq721K

— FikoR (@FikoR87) May 10, 2021

Koliko vidimo i po fotografiji, Simova je bila odmah ispred studija u Šimanovcima, a spremila je i poklone.

- Ako unesu i poklončiće, super - napisala je ona, aludirajući na produkciju. Da li će joj izaći u susret, ostaje da vidimo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.