TAMO SAM BIO LUD, PA SAM POSEĆIVAO PSIHIJATRA, a sada... Iskrena ISPOVEST velike RIJALITI ZVEZDE

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Avg.2020, 09:51

"TAMO SAM BIO LUD, PA SAM POSEĆIVAO PSIHIJATRA, a sada..." Iskrena ISPOVEST velike RIJALITI ZVEZDE

Ništa mu nije strano.

Bivši zadrugar Branislav Radonić Brendon poznat je po svojoj iskrenosti, kao i po ekstravagantnom načinu života. Rijaliti zvezda sasvim otvoreno priča o svemu što mu se dešava u životu.

Rad na brodu, rijaliti svađe, ali i urnebesni skečevi su samo deo njegovog estradnog performansa po čemu je on izuzetno poznat.

Sada je zadrugar otkrio da je posećivao psihijatra (što je normalno za današnje vreme), ali izgleda da se nešto >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << naglo promenilo preko noći.

Brendon je dostojanstveno izasao kao najveca rijaliti zvezda ikada, mogu da pokradu nase glasove ali Brendon ostaje kralj rijalitija👑 Bravo Brendone👑 meni je puno srce sto sam podrzavala i glasala za tebe i uvek cu jer jedan je Brendon👑 Hvala svima koji smo deset meseci bili uz Brendona👑👑👑💪💪

A post shared by Branislav Radonić Brendon (@branislav.radonic.brendon) on Jul 6, 2019 at 2:10pm PDT

Povodom svojih poseta privatnom psihijatru, Brendon se oglasio i objasnio kako sada stoje stvari.

- Samo sam odjednom poludeo u decembru 2019. godine, ušao sam u Zadrugu 3, tamo sam bio lud, a izašao sam napolje još luđii! Pa zvanično sam odlučio da zadržim ovo ludilo i ne stopira ga, otkazao sam psihijatra do daljnjeg - napisao je Brendon.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Otac pogledao kamere iz vrtića i ostao ŠOKIRAN kada je video šta vaspitačice rade! Javnost ZGROŽENA (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.