TAMNA STRANA MEDALJE! Bora Čorba i Pavle Dejanić u ringu! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2017, 21:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TAMNA STRANA MEDALJE! Bora Čorba i Pavle Dejanić u ringu! (FOTO)

ROKa na sve strane!

Pinkova zvezda Pavle Dejanić ispunio je jedan od svojih velikih životnih snova. On je snimio duet sa svojim idolom, frontmenom "Riblje čorbe" Borom Đorđevićem.

BOŽO VREĆO ZA SRBIJA DANAS: U sopstvenoj boli treba stvoriti stih i otpevati ga (FOTO/VIDEO)

Pesma se zove "Tamna strana medalje" i reč je o pravoj rok pesmi. Danas su snimljeni i kadrovi za spot za ovu pesmu. Između ostalog i u ringu. Ovo je bila prilika da vidimo kako boksuje legenda rokenrola.

Kadrovi sa snimanja spota sigurno će oduševiti mnoge i sigurno doprineti tome da mnogi budu nestrpljivi do premijere pesme, koja se očekuje uskoro.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

TAMNA STRANA MEDALJE! Bora Čorba i Pavle Dejanić u ringu!

Izvor: Svet, 18.Okt.2017

Pinkova zvezda Pavle Dejanić ispunio je jedan od svojih velikih životnih snova. On je snimio duet sa svojim idolom, frontmenom “Riblje čorbe” Borom Đorđevićem.. Pesma se zove “Tamna strana medalje” i reč je o pravoj rok pesmi. Danas su snimljeni i kadrovi za spot za ovu pesmu. Između...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.