TALIJA - 8 MINUTA O SREĆI Duška: Kad zazvoni poštar znam da sam propala!

Izvor: Kurir, 25.Feb.2015, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TALIJA - 8 MINUTA O SREĆI Duška: Kad zazvoni poštar znam da sam propala!

Novinarka Duška Jovani bila je gost Lune Lu u prvom Jutjub šouu "Talija - 8 minuta o sreći", koji možete da pratirte samo na www.kurir.rs i Kurir YouTube Kanalu.

Duška je odgovorila na pitanje da li je srpski propasti i otkrila kako zna da je doživela neuspeh u životu.

"Znam koliko imam godina, ali ljudi misle da sam se zanela i da sam pustila kosu i da glumim neku tinejdžerku. Ja se samo držim one kineske poslovice da treba umreti mlad, ali se potrudite >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << da se to desi što kasnije", kaže novinarka i otkriva kako zna da je doživela neuspeh.

"Kada sam bila mala i razmišljala o tome i želela da ostvarim svoj san šta ću biti kad porastem, u to zaista analogno vreme,  smatralo se da si uspešan kad završiš školu, fakultet, znaš neke jezike... Sada su sasvim neke druge stvari u igri i ja nemam ništa protiv toga i to poštujem, ali čini mi se da onda ne znaš kako to da izmeriš, niti uspeh, a još manje neuspeh. Ustvari, neuspeh mi je lakše da izmerim, jer je dovoljno da zazvodi poštar i donese mi neku kovertu, tako da mi je odmah jasno da sam propala. E sad pitanje je da li je to sramota, da li je srpski propasti? Mislim da nije i da je to jako veliki problem, da je ljude sramota da se nađu u toj situaciji i zato se svi ponašaju kao da je sve sasvim u redu", zaključila je Duška.

POGLEDAJTE PRVU EPIZODU TALIJE

POGLEDAJTE DRUGU EPIZODU TALIJE

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU TALIJE

POGLEDAJTE ČETVRTU EPIZODU TALIJE

POGLEDAJTE PETU EPIZODU TALIJE

Pratite Taliju i na facebooku

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.