TAKI ĆE DA ME OBESI! Maja spomenula DETE, Janjuš POBESNEO Razmišljaj s kojeg mosta ćeš da se baciš

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jun.2020, 20:09

TAKI ĆE DA ME OBESI! Maja spomenula DETE, Janjuš POBESNEO "Razmišljaj s kojeg mosta ćeš da se baciš"

Kulminiralo!

Marko Janjušević Janjuš odlučio je da raskine ljubavnu aferu sa Majom Marinković zbog njenih pretnji i provokacija na njegovog račun tokom svađe sa Erminom Pašović.

Shvativši da je kraj, Maja je započela sa svojom akcijom urnisanja Janjuša i urlajući na imanju, pravila mu je ozbiljnu glavobolju.

- Bolje da ćutiš i pokriješ se ušima i toje to! Opet mi praviš scene, ja sam se ovde sj*bao! Idi i spavaj. Napravila si >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << krpu od mene, j*bala si mi majku, ovo ponašanje je katastrofa - pričao je Janjuš.

- Dobro, je l' možeš da se iskuliraš? Izvini što sam te uhvatila za vrat! Ne dovodi me do ludila! Pusti me da ti kažem! Ja sam rekla da nemam dete kod. I šta sada? Sada da idem da spavam? Mene ovde vređaju da bi ti pre bio sa njom, nego sa mnom - urlala je Maja.

- Pomeri se Majo od mene, makni mi se tamo. Ja te sada molim da se pomeriš - rekao je Janjuš.

- Neću da se pomerim. Što se ti od mene jutros nisi pomerio? Hajde žrtvo, sagni malo glavo. Čekamo večeras žurku da se napiješ. Zar nisi rekao da jedva čekaš da odemo negde zajedno kad izađemo? Šta ona ima meni da dobacuje da bi pre bio sa Šopićkom? - rekla je Maja.

- Neću da budem ni sa jednom, ni sa drugom... Pomeri mi se s očiju. Ne zanima me ništa. Dovoljno sam se ja izbalirao. Završeno je. Idi razmišljaj s kojeg mosta ćeš da se baciš - rekao je Janjuš.

- Ovo među nama je ljubav. Šta je završeno? Odgovori šta je završeno? Žrtvo, a jutros znaš da j*beš u 8 sati! Samo kad je tebi dobro. Ti meni dozvoljavaš svaki dan da budem u ovakvom stnaju - rekla je Maja u suzama.

- Majo, da smo napolju ja bih reagovao drugačije, a pošto smo ovde i pošto sam napravio sr*nje, molim te, pomeri se samo. Boli me k*rac za bilo kakve komentare i bilo šta. Ti si ta koja uvek skače. Mene ostavi na miru. Ovo je nešto najgore za svih ovih 7 meseci što si rekla - nastavio je Janjuš.

- Što sam rekla da ne bih imala s*ks da imam dete? To je uvreda? Šta sam ja sebi dozvolila. Kuku! Ima Taki da me obesi - rekla je Maja.

- Sve moje si uvredila! Pusti me, napraviću sr*nje! Skloni se od mene - nastavio je Janjuš

Na kraju razgovora, Janjuš je na kraju došao na dogovor sa Majom da će se pomiriti.

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Ko će pobediti u rijalitiju "Zadruga 3"? Podržite vašeg favorita...

Choices Marko Miljković

Mensur Ajdarpašić

Iva Grgurić

Gagi Đogani

Anabela Atijas

Stefan Karić

Jelena Pešić

Nikola Orozović

Mina Vrbaški

Marko Janjušević Janjuš

Ivana Šopić

Tara Simov

Lepi Mića

Bane Čolak

Jovana Tomić Matora

Filip Đukić

Bora Santana

Ana Korać

David Dragojević

Dragana Mitar

Edis Fetić Edo

Miroslava Mima Živković

Branislav Radonić Brendon

Mateja Matijević

Zorica Marković

Milica Kemez

Maja Marinković

Ermina Pašović

Marko Đedović

Hvala što ste glasali.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Snimak iz CRNOGORSKE KAFANE postao je pravi hit, a kada vidite zašto, krstićete se i levom i desnom! (VIDEO)

srbdan_rs/main

1

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.